5. april 2020

Info

Hvem er vi?

Bag firmaet står Jonas Haagensen. Han stiftede Sima Helikopter i 2013 med henblik på at tilbyde helikopterture i hele danmark.

Sima Helikopter logo

Sima Helikopter er en lille virksomhed, der benytter en fire-personers helikopter til rundflyvning, fotoflyvning, persontransport, events og meget mere.

I skolernes sommerferie kan I finde os i Nordjylland, hvor vi har base i Sindal lufthavn. Herfra flyver vi ud til flere forskellige byer i løbet af sommerferien.


For at medtage betalende gæster, skal helikopteren og pilot være tilknyttet en AOC (Air Operator’s Certificate). Vi flyver på Benair’s AOC. Et firma med mange års flyveerfaring i både fastvinget – og helikopterbranchen.


Før flyvningen

FAQ

Skal jeg booke på forhånd?

Ved offentlige rundflyvninger er booking ikke nødvendigt, man møder bare op på flyvedagen og henvender sig til personalet ved helikopteren.

Hvor mange kan der sidde i helikopteren?

Vi har plads til 3 passagerer af gangen. Vi flyver som regel med min. 2 passagerer.

Må børn flyve med?

Ja og børn under 2 år må sidde på skødet af en voksen og er gratis. Billetprisen gælder for personer fra og med 2 år.

Er der en vægtgrænse?

Ja, det er der. Vi har en totalvægt som vi ikke må overstige. I udgangspunktet, så må man max veje 120 kg pr. pers. Vi kan dog ikke tage 3 personer på den vægt med. Vægtfordelingen står piloten og resten af personalet for.

Hvordan betaler jeg for flyvningen?

Vi tager imod kontanter og de fleste internationale kort (VISA, Mastercard, Dankort, etc.)