Event

Vi har mange års erfaring i afvikling og gennemførelse af mindre og større events med helikoptere. Vi kan blandt andet tilbyde Helikoptergavekort, Bryllupsflyvning, Konfirmationsflyvning, Solnedgangsture, Ø-hop, Restaurant besøg, Flyv-selv eller noget helt andet. Benyt vores bookingforespørgsel til dit næste helikopter-event med Sima Helikopter som medarrangør.

Helikoptergavekort

Glæd en eller flere med et gavekort til en helikoptertur. Det kunne f.eks. være i forbindelse med en fødselsdag, som julegave eller bare et ønske om at overraske en du holder af. Uanset hvad du ønsker, er du altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Solnedgangsture

Vi kan nu tilbyde en helt unik helikopteroplevelse, når vi flyver i skæret fra solen der er på ved nej. Lyset, farverne og stemning er magisk og vi kan på det varme anbefale disse ture, hvis du ønsker noget ud over det sædvanlige.

Flyv selv

Kunne du tænke dig selv at prøve at flyve en helikopter? Vi har et tæt samarbejde med QualityCopter i Vamdrup om at tilbyde prøvelektioner i en helikopter. Har du en drøm om at blive helikopterpilot, så er dette også en mulighed. Gå til QualityCopters hjemmeside og læs mere herom.

Bryllupsflyvning

Vi tilbyder at hente og bringe jer med helikopter i forbindelse med jeres bryllup. Det kunne f.eks. være. at I ønsker at blive hentet ved kirken og fløjet til festen eller måske bare få en smuk oplevelse sammen, på denne specielle dag. Send os en forespørgsel med jeres ønsker til en bryllupsflyvning i helikopter.

Konfirmationsflyvning

Skal konfirmanden hentes ved kirken og fløjet til festen i helikopter? Så kan vi helt sikkert hjælpe med det. Send os en forespørgsel med jeres ønsker og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Restaurant besøg

Hvad med at kombinere et restaurant besøg med en helikoptertur? Vi flyver jer ud til restauranten og venter mens I nyder jeres frokost. Vi kan også komme og hente jer dagen efter, hvis I ønsker at overnatte. Mulighederne er mange. Kontakt os gerne i dag.