FAQ

Har du spørgsmål som ikke står i vores FAQ er du altid velkommen til at kontakte os.

Booking er ikke nødvendigt. I møder blot op ved helikopteren på flyvedagen og henvender jer til personalet. Herefter vil I få jeres afgangstidspunkt.

Kommer I langvejs fra til vores offentlige rundflyvninger, kan I sende en mail til os og anmode om et tidspunkt.

Husk at orientere jer på vores Facebook-side eller hjemmeside inden I kører hjemmefra, da teknik, vejr eller andre uforudsete omstændigheder, kan ændre eller aflyse flyvningen.

Ja, det kan den.

I vinterhalvåret oplever vi flere aflysninger pga. vejret, end om sommeren. Vi tjekker vejret løbende op til selve flyvedagen/tidspunktet. Hvis piloten vurderer at flyvningen ikke kan gennemføres på en sikker måde, aflyses flyvningen.

Teknik og andre uforudsete omstændigheder kan også ændre eller aflyse flyvningen.

Vi anbefaler, at I holder jer opdateret på vores Facebook-side eller hjemmeside for ændringer, inden I kører hjemmefra.

Vi har plads til 3 passagerer ad gangen. Ved vores offentlige rundflyvninger flyver vi med min. 2 passagerer. Hvis man ønsker at flyve 1 pers, så betaler man for 2 pladser.

Vi gør samtidig opmærksom på, at der er en vægtbegrænsning på helikopteren, som I kan læse om herunder.

Ja, det er der.

Vi har en totalvægt som vi ikke må overstige. I udgangspunktet, må man max. veje 115 kg pr. pers., men vi kan dog ikke tage 3 personer på den vægt med. Vægtbegrænsningen ændrer sig med mængden af brændstof på helikopteren. Vægtfordelingen og vægtbegrænsningen står piloten og resten af personalet for.

Ved tvivl er I velkommen til at kontakte os på mail.

Ja, børn må gerne flyve med.

Børn under 2 år må sidde på skødet af en voksen og får en special sele på til formålet. Der er en vægtbegrænsning pr. sæde, så vi skal vide den samlede vægt på voksen og barn.

Børn på 2 år og derover skal have deres egen plads i helikopteren og koster normal billetpris.

Vi tager imod kontanter og de fleste internationale kort (VISA, Mastercard, Dankort, etc.).

Vi kan godt flyve i både regn – og blæsevejr.

Piloten vurderer om flyvningen kan gennemføres, på baggrund af meteorologiske informationer fra diverse vejrtjenester. Sigt, skybase og vind er de hyppigste årsager til aflysning pga. vejret.

Ved offentlige rundflyvningsarrangementer, vil vi skrive på vores Facebook-side og hjemmeside hvis der sker ændringer i flyveprogrammet. Det kan ske med meget kort varsel og som regel dagen før eller timerne før flyvningerne skal starte.

Når vi er kommet op i den højde vi skal ligge i, flyver vi ca 200 km/t. Dette afhænger dog meget af de gældende vindforhold.

Vi flyver typisk i 1300 - 2000 fod. Det svarer ca. til 400 - 600 meters højde.