FAQ

Har du spørgsmål som ikke står i vores FAQ er du altid velkommen til at kontakte os.

Du har mulighed for at booke dine pladser på forhånd via vores booking system. Det er også muligt at møde op ved helikopteren på selve flyvedagen.

Vi har plads til 3 passagerer ad gangen. Vi flyver som regel med min. 2 passagerer.

Ja, det er der. Vi har en totalvægt som vi ikke må overstige. I udgangspunktet, må man max veje 115 kg pr. pers. Vi kan dog ikke tage 3 personer på den vægt med. Vægtfordelingen står piloten og resten af personalet for.

Ja og børn under 2 år må sidde på skødet af en voksen og er gratis. Billetprisen gælder for personer fra og med 2 år.

Vi tager imod kontanter og de fleste internationale kort (VISA, Mastercard, Dankort, etc.). På vores hjemmeside kan du også

Vi kan godt flyve i både regn – og blæsevejr. Piloten vurderer om flyvningen kan gennemføres, på baggrund af meteorologiske informationer fra forskellige vejrtjenester.

Ja, det kan den. I vinterhalvåret oplever vi flere aflysninger pga. vejret, end om sommeren. Vi tjekker vejret løbende op til selve flyvedagen/tidspunktet. Hvis piloten vurderer at flyvningen ikke kan gennemføres på en sikker måde, aflyses flyvningen.

Når vi er kommet op i den højde vi skal ligge i, flyver vi ca 200 km/t. Dette afhænger dog meget af de gældende vindforhold.

Vi flyver typisk i 1300 - 2000 fod. Det svarer ca. til 400 - 600 meters højde.